Inicio Baleares Gran participació en el concurs de dibuix infantil Dibuixa Geogràficament les Teves...

Gran participació en el concurs de dibuix infantil Dibuixa Geogràficament les Teves Illes Balears

El concurs de dibuix infantil Dibuixa Geogràficament les Teves Illes Balears, convocat aquest any amb motiu del Dia de les Illes Balears, ha reunit 35 participants i ha exhibit un total de 25 dibuixos.
Mónica Mesquida de Binissalem ha guanyat a la categoria dels més petits i Rosario Ortega de Maó a la categoria de 9-12 anys.
Aquest concurs ha estat organitzat per la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat, a través de l’Institut Cartogràfic i Geogràfic de les Illes Balears.
En la categoria dels més petits, de sis a vuit anys, han participant vint dibuixos; mentre que en la categoria de nou a dotze anys s’han presentat cinc dibuixos.
S’han rebut dibuixos de Mallorca, Eivissa i Menorca, amb onze, dotze i dos participants, respectivament, que reflecteixen la diversitat geogràfica de la convocatòria.
Cal destacar la tasca de suport dels tutors del centres educatius que han acompanyat catorze participants.
Els membres del jurat han destacat la dificultat de la tasca d’avaluar les obres, atesa la qualitat i l’originalitat exhibida en cada dibuix.
Les dues guanyadores del concurs, Mónica Mesquida i Rosario Ortega, han rebut avui els premis -dos maletins de material de dibuix- per part de la directora general de Coordinació i Harmonització Urbanística, Maria Paz Andrade, i el gerent de l’Institut Cartogràfic i Geogràfic de les Illes Balears, Manuel Bennassar.

MÁS:  La Conselleria d'Educació i Universitats convoca ajuts a l'excel·lència acadèmica per a estudiants universitaris de les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorConstituïda la Comissió d’Ètica Pública de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears
Artículo siguienteCuánto tarda Hacienda en pagar la Renta en Ibiza