Inicio Baleares Turisme publica una nova línia d’ajudes del fons Next Generation UE de...

Turisme publica una nova línia d’ajudes del fons Next Generation UE de més de 13,5 milions d’euros per finançar projectes innovadors sostenibles

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports ha convocat una nova línia d’ajudes per finançar projectes innovadors a través de la cooperació amb l’objectiu de cercar, implementar i digitalitzar solucions innovadores sostenibles en els establiments turístics de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat pels fons Next Generation EU, per valor de 13.632.302,21 euros.
El propòsit d’aquesta convocatòria és dirigir l’activitat turística de Balears cap a la millora de la competitivitat del sector turístic mitjançant el desenvolupament del turisme sostenible, tot tenint en consideració principalment la preservació i la conservació dels recursos turístics, procurant-ne l’aprofitament correcte i proporcionat, que garanteixi la perdurabilitat, la conservació i el manteniment del llegat natural, cultural, artístic i social de les Illes, i que contribueixi de forma equitativa al creixement econòmic i al benestar general.
La subvenció es divideix en dos programes: el primer se centra en projectes d’investigació mitjançant la recerca, el desenvolupament experimental i la creació d’estudis de viabilitat, i el segon està orientat a la innovació en matèria d’organització i de processos. El termini per a l’execució de les accions subvencionables s’inicia en el moment de presentació de la sol·licitud i finalitza el 31 de desembre de 2025.

MÁS:  El Govern i PIME Menorca signen un conveni per assessorar les empreses en matèria de fons europeus

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa consellera de Salut recorda la importància de la participació activa dels ciutadans en el cribratge de càncer de còlon
Artículo siguienteCampaña de la Federación Española de Párkinson pone en relieve la inteligencia emocional y las redes de soporte