Inicio Baleares Ca n’Oleo acull un curs de formació de nivell avançat de la...

Ca n’Oleo acull un curs de formació de nivell avançat de la Spain Film Commission

La Spain Film Comission ha organitzat avui, dimarts 9 d’abril, a Ca n’Oleo (Palma) un curs avançat per als responsables de les seves oficines a Espanya, en aquest cas de Catalunya i les Illes Balear.Diana de la Cuadra, directora gerent de l’Institut d’Indústries Culturals de les Illes Balears (ICIB) ha estat l’encarregada d’obrir la jornada de feina i ha aprofitat l’ocasió per remarcar la importància de la temàtica d’aquest curs. «La finestreta única i els incentius fiscals són dos pilars essencials sobre els quals pivotarà l’estratègia de les Illes Balears Film Comission (IBFC)».En aquest sentit, la directora de l’ICIB recorda la necessitat de comptar amb una Film Comission altament competitiva a la nostra comunitat: «Les Balears són un immens plató audiovisual a l’aire lliure i la nostra feina és facilitar les relacions i simplificar la burocràcia per atreure produccions d’alt nivell». Així mateix, de la Cuadra ha remarcat que «aquest és un sector que ajuda a la desestacionalització turística i que suposa una gran font d’ingressos per a les zones on recau».El curs que s’imparteix avui a Palma té un caràcter molt tècnic i en ell participen sis film commissioners, tres de Catalunya, un de Menorca, un de Mallorca i un representant de la IBFC. En el primer bloc del curs es tractarà el funcionament i posada en marxa d’una finestreta única, així com els aspectes legals en l’entorn audiovisual i els incentius fiscals. El darrer bloc es dedicarà al hub audiovisual i la figura de les productores de serveis.

MÁS:  L’Àrea de Consum de la Conselleria de Salut va tramitar, l’any 2023, 7.539 reclamacions

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Conselleria d’Educació i Universitats treu a licitació les obres de construcció del nou CEIP Es Mercadal
Artículo siguienteProhens rep al RCD Mallorca, subcampió de la Copa del Rei