Inicio Baleares El Govern i AJE Balears organitzen la primera Setmana de l’Emprenedoria i...

El Govern i AJE Balears organitzen la primera Setmana de l’Emprenedoria i el Desenvolupament Personal Júnior

Del 13 al 15 de maig es reuniran estudiants, docents i famílies per a fomentar l’actitud emprenedora
 
La Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia, juntament amb l’Associació de Joves Empresaris de Balears (AJE Balears), organitza la primera Setmana de l’Emprenedoria i el Desenvolupament Personal, una experiència que pretén incentivar la capacitat emprenedora entre infants i joves de les Balears, fomentant la innovació educativa i facilitant així la implicació de la comunitat educativa en el desenvolupament socioeconòmic de les illes. El director general d’Empresa, Autònoms i Comerç, José Antonio Caldés, ha presentat aquesta iniciativa al costat del president d’AJE Balears, Yoann Blanc, i el fundador de Genyus School i el Moviment Future Minds, Pedro Carrillo.
Caldés ha manifestat que «aquesta primera Setmana està dissenyada per a impulsar el canvi educatiu, social i cultural, fent costat als infants i joves del present perquè, mitjançant l’educació en emprenedoria, les habilitats socials i el desenvolupament personal, construeixin el futur de demà».
Del 13 al 15 de maig, es reuniran estudiants, equips docents i famílies per a:
Aquesta experiència educativa, que es durà a terme mitjançant el Programa i la Metodologia Genyus School®, abastarà una varietat d’activitats, començant amb la formació del professorat i el lliurament  de la Guia de l’emprenedor, com a recurs educatiu, amb la qual es proporcionaran les eines necessàries per a guiar l’alumnat durant la setmana, així com per a la seva aplicació a les aules.
L’acte central de Setmana serà la celebració de l’Hackathon d’Emprenedoria i Desenvolupament Personal Júnior – EDEM (educació i emprenedoria). Tindrà lloc el dia 15 de maig en el Col·legi San Cayetano i hi participaran al voltant de 300 alumnes de 5è i 6è de primària de diferents col·legis (reserva de places per ordre d’inscripció via web).
Després de la conclusió de la Setmana de l’Emprenedoria i el Desenvolupament Personal Júnior, els centres i el seu alumnat tindran l’oportunitat de donar continuïtat als seus projectes participant en els Premis EDEM Regionals i Nacionals, així com en el I Festival Nacional d’Educació i Emprenedoria -EDEM Fest 2024-, promoguts pel Moviment Future Minds.

MÁS:  PortsIB aprova els plecs per a la regulació de les dues rampes interiors de Ciutadella

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEs destinen 1.050.000 euros a les activitats d’educació en el temps lliure per a infants i joves de 3 a 16 anys
Artículo siguienteReconocimiento del Instituto Coordenadas a 20 líderes sanitarios por su impacto en el progreso del sector en España