Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats tanca l’edifici de primària del CEIP Es...

La Conselleria d’Educació i Universitats tanca l’edifici de primària del CEIP Es Putxet de Selva

La Conselleria d’Educació i Universitats ha decidit tancar el CEIP Es Putxet i, conjuntament amb l’Ajuntament de Selva, s’ha apostat per traslladar els alumnes a les dependències municipals de Es Centre.
Després de la visita del conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, el passat dilluns 25 de març, i havent observat com el centre estava apuntalat sense que s’hi hagués intervingut des del 2020, els tècnics de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) feren una inspecció al centre el dimarts 26 de març.
Els tècnics de l’Ibisec, després de la inspecció ocular, han redactat un informe que conclou que l’edifici no presenta perill a curt termini. Tot i així, des de la Conselleria d’Educació i Universitats s’ha decidit fer feina per garantir un entorn segur per a tota la comunitat educativa i estudiar la millor solució a l’edifici del CEIP Es Putxet.
Des de la Conselleria d’Educació i Universitats ja s’han començat les gestions per fer el trasllat del mobiliari i equipament del centre, així com dels alumnes, mestres i personal no docent, de la manera més ràpida i àgil possible.
El conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera, ha recordat que «fa anys que el centre està apuntalat sense que s’hi hagi fet cap intervenció» i ha demanat «disculpes en nom de l’Administració a tota la comunitat educativa de Selva perquè, malgrat que no hi hagués el meu equip, no pot ser que en ple segle XXI vagi a visitar un centre i el trobi apuntalat».
El Conseller ha remarcat que l’objectiu de la Conselleria és donar seguretat a tota la comunitat educativa i l’actuació que s’haurà de dur a terme a Selva serà una prioritat en el Pla d’Infraestructures.

MÁS:  Aprovat el projecte executiu del nou centre de dia d’Alaior

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern, el Consell d’Eivissa i l’Ajuntament de Sant Josep traslladen als veïns dels apartaments Don Pepe el compromís de facilitar nous habitatges i prorrogar les ajudes temporals al lloguer
Artículo siguienteL’Institut d’Estudis Baleàrics (IEB) llança la seva convocatòria oberta per a la selecció d’un projecte de fotografia al festival Cortona On The Move