Inicio Baleares El Govern convoca les ajudes a esportistes destacats amb un pressupost d’1.100.000...

El Govern convoca les ajudes a esportistes destacats amb un pressupost d’1.100.000 d’euros

La Conselleria de Turisme, Cultura i Esports, a través de la Direcció General d’Esports, ha fet pública la convocatòria d’ajudes a esportistes destacats de les Illes Balears per un import màxim d’1.100.000 euros, una partida que es veu incrementada en cent mil euros respecte a la de 2023. El procés per demanar aquesta ajuda, obert des del dilluns 25 de març, acaba el dimecres 24 d’abril.
La novetat d’aquesta convocatòria, i gràcies a la que s’ha pogut augmentar l’import destinat, ha estat la inclusió dels resultats a campionats del món en categoria màster, una reivindicació dels clubs i federacions que ha estat atesa per la direcció general d’Esports.
Esportistes destacats de les Illes Balears com Paula Barceló, Natalia Romero, Duna Gordillo, Adrián Castaño, Marcus Cooper, Joan Reinoso i Álex Sánchez, han estat beneficiaris d’aquesta ajuda i molts d’ells optaran un altre pic a rebre aquesta subvenció per continuar practicant les seves modalitats esportives al màxim nivell possible.
En aquesta convocatòria es tenen en compte els resultats destacats a nivell Mundial (Jocs Olímpics i Paralímpics, campionats i copes del món, Universiada, mundials universitaris, etc.), Europeu (campionats i copes d’Europa, Jocs Europeus del COI, rànquings continentals, etc.), Internacional (classificatoris pels JJOO, Jocs del Mediterrani, Jocs Olímpics Universitaris, Campionats Iberoamericans, etc.) i Nacional (campionats i copes d’Espanya, rànquings nacionals, etc.).
Tota la informació de la convocatòria es pot trobar en aquest enllaç.

MÁS:  El mercado inmobiliario en Ibiza y Calviá, con precios récord

- Te recomendamos -
Artículo anteriorSalut proposa concedir 16 projectes transformadors i d’impacte en r+d+I amb 1,8 Milions d’euros per a executar el període 2024-2027
Artículo siguienteEl Govern incrementa en 500.000 € la transferència a Eivissa per la Llei de Capitalitat