Inicio Baleares La presidenta Prohens posa la primera pedra del reivindicat nou CEIP de...

La presidenta Prohens posa la primera pedra del reivindicat nou CEIP de Caimari

La nova infraestructura  té un pressupost de 4,8 milions d’euros i un termini d’execució de 13 mesos
El centre educatiu tendrà 3 unitats d’educació infantil i 6 unitats d’educació primària amb una capacitat per a 225 places escolars
 
La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, ha assistit avui a l’acte de col·locació de la primera pedra del reivindicat nou CEIP de Caimari. La presidenta ha estat acompanyada del conseller d’Educació i Universitats, Antoni Vera; del secretari autonòmic de Desenvolupament Educatiu, Mateu Suñer; del batle de Selva, Joan Rotger, i de diversos representants de la comunitat educativa del poble.
La nova infraestructura projectada per l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC) de la Conselleria d’Educació i Universitats, que s’ha adjudicat a l’empresa Bigas Grup, SL, té un pressupost de 4.837.423,13 euros i un termini d’execució de 13 mesos. Està previst que l’obra estigui acabada durant el mes d’abril de 2025.
La presidenta ha lamentat en l’estat d’abandonament en el qual s’han trobat moltes infraestructures i ha agraït la feina del conseller d’Educació. “Perquè tot i a vegades el focus es posa en altres temes, tenim un conseller d’Educació que està visitant tots i cada un dels centres de les nostres illes, per veure l’estat dels centres i escoltar les necessitats dels claustres i de les famílies”, ha afirmat.
Amb aquesta intervenció es dona resposta a les demandes de la comunitat educativa de Caimari que fa anys que reclamava una escola nova. El nou centre educatiu tendrà 3 unitats d’educació infantil i 6 unitats d’educació primària, el que suposa una capacitat per a 225 places escolars.
El projecte preveu la construcció de dos blocs. El bloc principal consta de planta baixa i planta pis i acollirà la zona administrativa i l’aulari d’infantil a la planta baixa, a més de l’aulari de primària a la planta pis.
El segon bloc es destinarà a gimnàs, vestidors, cuina, menjador i d’altres instal·lacions i tendrà només planta baixa.
El nou centre es construirà a una parcel·la coneguda com finca ses Deveres, una superfície cedida per l’Ajuntament de Selva de 4.070 metres quadrats. Els terrenys es troben al costat de la parcel·la on es desenvolupa la zona esportiva municipal.

MÁS:  Arrenca el termini per sol·licitar els ajuts quota zero d’autònoms per a emprenedors que subvencionarà les cotitzacions a la Seguretat Social

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern convoca les ajudes a esportistes destacats amb un pressupost d’1.100.000 d’euros
Artículo siguienteEl Govern incrementa en 500.000 € la transferència a Eivissa per la Llei de Capitalitat