Inicio Baleares Declarat l’interès autonòmic per executar obres al CEIP Marian Aguiló, al CEIP...

Declarat l’interès autonòmic per executar obres al CEIP Marian Aguiló, al CEIP Ses Rotes Velles i a l’IES Xarc

Les actuacions de millora als tres centres tenen un cost total de 2.209.913,13 euros
S’eliminaran barreres arquitectòniques al CEIP Marian Aguiló, se substituirà el fustam a l’IES Xarc i es construirà un gimnàs al CEIP Ses Rotes Velles
 
El Consell de Govern ha declarat avui l’interès autonòmic per executar obres de millora al CEIP Marian Aguiló, de Palma; al CEIP Ses Rotes Velles, de Calvià, i a l’IES Xarc, d’Eivissa.
 
Les intervencions previstes als tres centres tenen un cost total de 2.209.913,13 d’euros; la Conselleria d’Educació i Universitats preveu les actuacions d’eliminació de barreres arquitectòniques, al CEIP Marian Aguiló; la substitució del fustam exterior, al CEIP Ses Rotes Velles, i la construcció d’un gimnàs nou, a l’IES Xarc.
En el cas del CEIP Marian Aguiló ,de Palma, el Consell de Govern ha declarat l’interès autonòmic per executar la millora de l’accessibilitat i evacuació del centre. El pressupost d’aquesta intervenció és de 404.758,47 euros; es preveu la construcció d’un  nou nucli d’escales, la instal·lació d’un ascensor, la construcció de rampes i la construcció de noves sortides d’emergència.
Pel que fa al CEIP Ses Rotes Velles, l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBSIEC) construirà un nou gimnàs, amb una sala de 10×18 m, un bany adaptat i un magatzem. El projecte també inclou la reforma del nucli de banys existent,  la d’una rampa i la creació de noves rampes per complir la normativa de l’accessibilitat. El pressupost d’aquesta intervenció és de 596.363,51euros.
Finalment, a l’IES Xarc, de Santa Eulària des Riu d’Eivissa, s’ha autoritzat l’interès autonòmic per substituir les  lamel·les, el fustam exterior i pintar les façanes. El cost previst d’aquesta millora és d’1.208.791,15 euros.
 

MÁS:  Costa trasllada al govern central la voluntat que les Illes Balears siguin el pol de ciència de la mar Mediterrània més gran d'Europa

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAprovats els serveis i les prestacions en l’àmbit social que es concertaran durant el 2024
Artículo siguienteLes Illes Balears baten rècords de recollida selectiva de vidre el 2023 i es consoliden com la comunitat autònoma més recicladora de l’Estat