Inicio Baleares Rebuda l’aprovació del Consell d’Universitats al grau de Farmàcia de la UIB

Rebuda l’aprovació del Consell d’Universitats al grau de Farmàcia de la UIB

El Consell d’Universitats, òrgan depenent del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats, ha dictat, en la darrera reunió de la Comissió de Verificació i Acreditació de Plans d’Estudis, resolució de verificació positiva del títol de grau de Farmàcia de la Universitat de les Illes Balears (UIB). Aquest tràmit suposa la verificació final de la titulació, després que l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA) hagués emès fa unes setmanes també informe favorable en el procés de verificació d’aquest títol.Així, el grau de Farmàcia serà una realitat el pròxim curs acadèmic 2024-2025. Pròximament, el Consell de Govern de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears donarà el vistiplau a la impartició d’aquest títol i s’inscriurà al Registre d’Universitats, Centres i Títols (RUCT) del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats.Recordem que el grau de Farmàcia serà ofert de manera presencial al campus de Palma de la UIB, amb 35 places disponibles per al nou ingrés. Es tracta d’una titulació de 300 crèdits del Sistema Europeu de Transferència de Crèdits (ECTS) dividits en cinc cursos de 60 crèdits ECTS cadascun. La UIB oferirà 35 places de nou ingrés per cursar aquests estudis a partir del pròxim curs.

MÁS:  La Conselleria d’Educació i Universitats reitera la seva preocupació davant la proposta del Ministeri quant al finançament dels Ajudants Doctors Addicionals a la Universitat de les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Govern arrancarà la campanya de descomptes «Balears, bons de comerç» el proper 24 d’abril
Artículo siguienteLes reserves hídriques de les Illes Balears es mantenen estables al febrer