Inicio Baleares Prohens visita la seu de la Reial Acadèmia Espanyola

Prohens visita la seu de la Reial Acadèmia Espanyola

La presidenta ha estat rebuda pel director de la RAE i president de l’Associació d’Acadèmies de la Llengua Espanyola i els dos acadèmics mallorquins membres de la Junta de Govern, Carme Riera i Carlos García Gual
 
La presidenta del Govern de les Illes Balears, Margalida Prohens, ha visitat la seu de la Reial Acadèmia Espanyola, a Madrid. Prohens ha estat convidada pels membres de la institució per fer un recorregut per les dependències institucionals de l’edifici. En arribar-hi, ha estat rebuda pel director de la RAE i president de l’Associació d’Acadèmies de la Llengua Espanyola, Santiago Muñoz, i els dos acadèmics mallorquins membres de la Junta de Govern, Carme Riera i Carlos García Gual.
«Les llengües són una riquesa que ens uneix i ens acosta. Gràcies a la RAE pel seu treball per a la promoció i salvaguarda de la llengua espanyola com a llengua universal, unint tradició i adaptació als nous temps sense renunciar a la solidesa i al rigor científic», ha afirmat Prohens. A més, també ha agraït a la catedràtica Carme Riera «aquesta invitació tan especial, com a presidenta i com a traductora».
Durant el recorregut per les dependències, Prohens ha visitat també la biblioteca acadèmica, on el director li ha mostrat una selecció de fons rellevants, i després ha signat en el llibre d’honor de la RAE.

MÁS:  La Conselleria d'Educació i Universitats felicita l'Escola d'Art d'Eivissa pel Segon Premi dels Premis Irene 2023

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAgricultura, Pesca i Medi Natural inicia una campanya per promocionar el consum de me local durant les festes de Pasqua
Artículo siguienteErola Arcalís i Marina Planas participen als visionaments de portafolis FotoFest Meeting Place 2024