Inicio Baleares L’Escola d’Art i Superior de Disseny dels Illes Balears celebra el Dia...

L’Escola d’Art i Superior de Disseny dels Illes Balears celebra el Dia Internacional del Còmic amb un Taller de «Storytelling per a Còmic» a càrrec de Toni Galmès

En commemoració del Dia Internacional del Còmic el proper 17 de març, l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears s’uneix a la celebració organitzant un taller de «Storytelling per a còmic», impartit pel reconegut il·lustrador i dibuixant de còmics, Toni Galmès.
Per tercer any consecutiu, l’Escola d’Art i Superior de Disseny dels Illes Balears participa en la tercera edició del programa estatal d’animació lectora «Dibuixants d’històries. Trobades literàries a Escoles d’Art», una iniciativa promoguda per la Direcció General del Llibre, del Còmic i de la Lectura, del Ministeri de Cultura, Govern d’Espanya.
A través d’aquest programa, els estudiants tindran l’oportunitat de conèixer de prop la feina dels principals autors de còmic, il·lustradors, dibuixants i historietistes del país. A més, podran explorar el procés creatiu, les tècniques i els seus referents, així com les peculiaritats de la seva pràctica professional.
El taller «Storytelling per a còmics» serà impartit per Toni Galmès el proper 14 de març de 2024, de 16 a 20:30 hores, a les instal·lacions de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de les Illes Balears. L’activitat està dirigida a l’alumnat de primer i segon curs del cicle formatiu d’arts plàstiques i disseny de Còmic i d’Il·lustració.
L’Escola d’Art i Superior de Disseny dels Illes Balears expressa el seu sincer agraïment a la Direcció General del Llibre, del Còmic i de la Lectura, del Ministeri de Cultura, Govern d’Espanya, per la oportunitat que ofereix als seus estudiants de participar en aquest programa «Dibuixants d’històries. Trobades literàries a Escoles d’Art».

MÁS:  Unes 13 mil persones han participat en els actes organitzats pel Consolat de Mar amb motiu del Dia de les Illes Balears

- Te recomendamos -
Artículo anteriorNova convocatòria per a alumnat de 4rt d’ESO per millorar l’anglès, el francès o l’alemany a l’estranger aquest estiu
Artículo siguienteEl programa “Viu la cultura” de la Direcció General de Cultura, reprèn a Menorca el cicle de concerts didàctics inclosos dins l’oferta del curs 2023-2024 amb l’espectacle «Un món de sons»