Inicio Baleares Educació treu a licitació la construcció d’un menjador al CEIP Costa i...

Educació treu a licitació la construcció d’un menjador al CEIP Costa i Llobera i la millora del paviment al CEIP Joan Mas de Pollença

La Conselleria d’Educació i Universitats, a través de l’Institut Balear d’Infraestructures i Serveis Educatius (IBISEC), ha tret a licitació avui les obres de construcció d’un menjador al CEIP Costa i Llobera i la millora del paviment i d’un nucli de banys al CEIP Joan Mas de Pollença.
Així, el CEIP Costa i Llobera serà objecte d’una important inversió amb un pressupost de 607.374,40 euros destinats a la construcció d’un menjador complet amb cuina de càtering. Aquesta nova infraestructura, amb un termini d’execució de 12 mesos, posarà fi a la necessitat d’utilitzar una aula polivalent per a les funcions de menjador. El nou menjador estarà situat a la planta baixa i comptarà amb tots els serveis necessaris, inclosos bany i vestidor per al personal de cuina, magatzem, sala de neteja i un pati d’instal·lacions.
D’altra banda, el CEIP Joan Mas veurà millorades les seves instal·lacions amb una inversió de 237.874,21 euros. Aquest projecte és la tercera fase de la millora del paviment en espais comuns i algunes aules. A més, també és preveu una reforma integral d’un nucli de banys del centre. Amb un termini d’execució de 3 mesos, aquestes obres tenen l’objectiu de proporcionar un entorn més segur i còmode per als alumnes i el personal docent.

MÁS:  La presidenta Prohens posa la primera pedra del reivindicat nou CEIP de Caimari

- Te recomendamos -
Artículo anteriorSalut clausura una activitat clandestina d’elaboració, servei i venda d’aliments
Artículo siguienteL’any 2023 es van produir 1.117 agressions a personal dels centres sanitaris