Inicio Baleares Prohens confirma amb els operadors turístics l’allargament de la temporada turística a...

Prohens confirma amb els operadors turístics l’allargament de la temporada turística a Balears

Segona jornada de presència balear a la International Tourismus Börse (ITB) de Berlín dedicada a reunions de treball amb els principals operadors turístics del mercat alemany. Les trobades han servit per conèixer de primera mà com es presenta la temporada turística per al principal mercat emissor de Balears.
FTI Touristik, All Sun, Der Touristik i RTK, a més de TUI, han estat les companyies a les quals la presidenta de Govern, Marga Prohens, ha traslladat les noves estratègies turístiques de Balears.
Es tracta, en paraules de Prohens d’unes “reunions molt productives, on els operadors han agraït que administracions i sector privat tenguin una estratègia i un pla de feina compartit”.
Tots ells han confirmat que l’allargament de la temporada turística “no serà un fet puntual, sinó que es consolidarà i anirà cada vegada a més”.
El públic alemany, ha constatat la presidenta Prohens, “demana activitats alternatives durant les seves vacances, especialment culturals i esportives”, i és un mercat “exigent en termes de sostenibilitat”. En aquest sentit, han agraït a l’executiu balear el canvi d’estratègia quant a la gestió de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS), enfocat en gran mesura en la millora del cicle de l’aigua, la mitigació dels efectes del canvi climàtic, el pla d’excel·lència professional i l’aposta per les energies renovables.

MÁS:  S'autoritza que s’avanci al dia 15 d’abril l’època de perill alt d’incendis forestals a Mallorca i Menorca

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Conselleria d’Empresa, Ocupació i Energia organitza l’exposició «Dones enginyeres d’èxit i el seu impacte en el desenvolupament industrial» amb motiu del Dia Internacional de la Dona
Artículo siguienteLes Comunitats Autònomes plantegen una proposta alternativa al Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats per a l’aplicació de la LOSU