Inicio Baleares TUI trasllada al Govern les bones perspectives turístiques per a 2024

TUI trasllada al Govern les bones perspectives turístiques per a 2024

Primera presa de contacte amb el touroperador TUI a les portes de la Internationale Tourismus-Börse (ITB) de Berlín. La presidenta del Govern Marga Prohens s’ha reunit amb el conseller delegat de TUI, Sebastian Ebel; el responsable de comunicación, Thomas Ellerbeck i el responsable de mercats de la companyia, David Schelp. També eren presents el conseller de Turisme, Cultura i Esports, Jaume Bauzà; el director general de Turisme, Josep Aloy, així com representants de consells insulars i ajuntaments.
La companyia ha valorat l’estratègia del Govern per posicionar les illes cap un turisme de qualitat i més enllà de temporada, i l’aposta per la sostenibilitat, i ha traslladat als responsables polítics les optimistes perspectives per a 2024.
Prohens ha apuntat la necessitat de “crear un ecosistema perquè els turistes coneguin l’illa més enllà del seu hotel, a través de grans esdeveniments esportius i culturals, com el Mallorca Live Festival o la Palma Marathon Mallorca”.
Un dels temes centrals de la reunió ha estat l’aposta per la sostenibilitat per part de TUI “que s’alinea completament amb la visió cap a la qual vol caminar el Govern”. Un exemple és el projecte de canvi de la flota de vehicles (turismes i busos) per 100% elèctrics.
Per part del Govern, Prohens ha afirmat que les illes volen ser “pioneres en descarbonització i ser un pol d’atracció verda”.

MÁS:  La Conselleria de Famílies i Afers Socials convoca les subvencions per a projectes d’educació per a la transformació social

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Conselleria de Famílies i Afers Socials presenta els actes del 8M, Dia internacional de les dones
Artículo siguienteLa Fundación Universidad-Empresa revela que prácticas en salud y transporte son claves para el desarrollo competencial de estudiantes