Inicio Baleares La Conselleria d’Educació i Universitats obre el termini per inscriure’s a les...

La Conselleria d’Educació i Universitats obre el termini per inscriure’s a les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional

La Conselleria d’Educació i Universitats obrirà demà dimecres, 6 de març, el termini per inscriure’s a les proves lliures per obtenir els títols de tècnic i de tècnic superior de formació professional, unes proves que especialment s’adrecen a totes aquelles persones que no poden conciliar la vida laboral i familiar amb l’oferta formativa presencial o virtual.
En aquest sentit, les persones interessades a fer les proves lliures es poden inscriure del 6 al 18 de març de 2024 en un centre educatiu públic de les Illes Balears autoritzat per impartir el cicle al qual pertanyen els mòduls dels quals es volen examinar. Cal recordar que en els cicles de grau superior s’inclouen mòduls que s’imparteixen en llengua anglesa, per la qual cosa les persones que s’inscriguin a les proves lliures s’hauran d’examinar en anglès d’aquests mòduls.     
Per altra part, convé recalcar que els interessats es poden examinar d’un o més mòduls d’un cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior de formació professional sempre que no superin les 660 hores per convocatòria, d’acord amb la durada assignada a cada mòdul pel currículum vigent del títol. Les proves lliures consten d’una prova per a cada un dels mòduls, tot i que cada prova es pot desglossar en diferents parts.
Pel que fa al calendari, les proves es duran a terme dins el període comprès entre el 2 i el 31 de maig de 2024, ambdós inclosos. Cada centre ha de publicar abans del 19 d’abril de 2024 al seu tauler d’anuncis i a la seva pàgina web el dia, l’hora, el lloc i el temps màxim per fer la prova corresponent a cada mòdul professional, el material necessari per poder fer-la i els criteris d’avaluació. També s’hi ha d’indicar si la prova té més d’una part i si alguna de les parts és eliminatòria, a més de la data de publicació dels resultats de cada examen així com l’hora i la data de la convocatòria de revisió de l’examen.
Tota la informació sobre aquestes proves (documentació per acreditar els requisits d’inscripció, convalidacions o exempcions de mòduls, oferta de cicles que fan les proves, calendari…) es pot consultar a la pàgina web de Formació Professional.

MÁS:  Les Illes Balears baten rècords de recollida selectiva de vidre el 2023 i es consoliden com la comunitat autònoma més recicladora de l'Estat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorUnes 13 mil persones han participat en els actes organitzats pel Consolat de Mar amb motiu del Dia de les Illes Balears
Artículo siguienteImatges del recorregut de la presidenta Prohens pels mostradors dels consells insulars de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera a la fira turística ITB